De zwerfkatten va Essaouira

Mijn eerste docu: In 2007 trok ik in opdracht van een school in Lovenjoel met de camera naar Essaouira en blikte een film in over de straatkinderen die er leven. Het was een ervaring die zowel op menselijk als op filmisch vlak mijn leven een compleet andere wending gaf.

Den Heksenketel

Dit fantastische hostel was een legende in Antwerpen. Ik volgde twee bezielers in het hostel en maakte een kleine compilatie om je de sfeer te doen opsnuiven ...

KARMA Tha Movie

We hebben deze zero-budgetfilm gemaakt in 2008, het was een project waarbij Kenneth en ik elk onderdeel van de hele productie organiseerden. Acteurs, script, decor, montage, film, geluid, ... we hebben er twee jaar aan gewerkt. Het werd allemaal gefilmd met telefoons (voordat de smartphone bestond), laptops, beveiligingscamera's en de camera die Brick gebruikt in de film (wat ik eigenlijk aan het filmen ben).

Solo

We moesten een zelfportret maken gedurende het eerste jaar filmacademie, ik deed alles alleen (acteren, camera, montage, ...).

Kunstroof/Artrobbery

De zielen van heksen vertellen hun verhaal over hoe ze werden beroofd van hun kunst door zoveel eeuwen geleden te worden verbrand ...

Ode to a Life

Ter herinnering aan mijn grootoom, hij liet me zien hoe eenvoudig en mooi het leven kan zijn.

Behind Bars

We moesten binnen de 72 uren een korte film maken, op een soundscape gemaakt door een medestudent, en de titel 'achter slot en grendel', ik had maar 10 uur tijd en dit was het resultaat.